RÓLUNK

Egy dinamikusan fejlődő cég vagyunk, törekszünk rugalmas árakkal és hozzáállással folytatni tevékenységünket a hulladék újrahasznosítás területén!

BEMUTATKOZÁS

Cégünk családias környezetben, baráti, rugalmas átvétellel várja új és meglévő ügyfeleit, hogy beszállítóink mindig elégedetten távozzanak! Folyamatosan magasra igazítjuk árainkat kapacitásunk és a világpiac áraihoz viszonyítva!

Megbízható, korrekt cég vagyunk. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy ügyfeleink visszajárnak hozzánk a gyors és megbízható kiszolgálás végett. Mindemellett jó árat kapnak az általuk hozott hulladékért. Több céggel is kapcsolatban állunk és várjuk további partnerek jelentkezését. Kérdés esetén hívjon minket! Méhtelepünk a legjobb árakat garantálja egész évben!

rólunk

ISMERJE MEG SZOLGÁLTATÁSAINKAT

Méhtelep Budapest: Akkumulátor átvétel, színesfém felvásárlás

AKKUMULÁTOR FELVÁSÁRLÁS

A gépjárművek akkumulátora a veszélyes hulladékok közé tartozik.

Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a veszélyes hulladékok egy része értékkel bíró,hasznosítható anyagokat tartalmaz.

Az értékes hulladékok begyűjtése és szakszerű kezelése egyfelől környezetvédelmi-, másfelől gazdasági érdek. Akkumulátor átvétel itt!

rólunk

SZÍNESFÉM FELVÁSÁRLÁS

A szokványos színesfém felvásárlás és színesfém átvétel gyűjtőládák alkalmazásával történik. Ezek megkönnyítik az anyagok le- és felrakodását.

A ritkább fémeket és a magasabb árkategóriájú anyagokat nagy pontosságú mérlegeken mérik meg. Az alumínium a legértékesebb hulladékanyag, ezért ösztönző lépéseket tesznek az újrahasznosítás érdekében. Színesfém felvásárlás itt!

vashulladék felvásárlás, acélhulladék, fémhulladék felvásárlás, átvétel

VAS ÉS ACÉLFELVÁSÁRLÁS

A vasból és acélból készült termékek bár elég változatos anyag-összetételűek, mégis gazdaságos ezek újrahasznosítása a szakszerű kohászati technológiának köszönhetően.

A világ nyersacéltermelésének csaknem negyven százaléka méhtelepekről származó hulladékból készül. A méhtelepeken a fémhulladékot elszállítás előtt szétválogatják, szükség esetén darabolják.